Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019


Κολλύρια για τα μάτια: Συμβουλές για μην τα μπερδεύετε με άλλα προϊόντα
Πολλοί άνθρωποι μπερδεύουν τα κολλύρια για τα μάτια με άλλα σκευάσματα που διατίθενται σε παρόμοιες συσκευασίες, με συνέπεια να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία τους. The post Κολλύρια για τα μάτια: Συμβουλές για μην τα μπερδεύετε με άλλα προϊόντα appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
07:30
“Για κάποια παιδιά το σχολείο δεν άνοιξε ακόμα…” Έκκληση στον πρωθυπουργό για τα παιδιά με αναπηρίες και αυτισμό
Με μια αγωνιώδη επιστολή διαμαρτυρίας προς τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, οι γονείς μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, περιγράφουν την τραγική εγκατάλειψη των παιδιών με αναπτυξιακές διαταραχές, αναπηρίες, και σοβαρές μαθησιακές δυσκολίες, στο περιθώριο του εκπαιδευτικού συστήματος. The post “Για κάποια παιδιά το σχολείο δεν άνοιξε ακόμα…” Έκκληση στον πρωθυπουργό για τα παιδιά με αναπηρίες και αυτισμό appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
07:01
ΚΕΘΕΑ: «Κραυγή» διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας
Με μοναδικό όπλο τους την "Κραυγή", τα μέλη των θεραπευτικών κοινοτήτων του ΚΕΘΕΑ θα επιχειρήσουν να πείσουν την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και την κυβέρνηση να μην προχωρήσει στην Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου, που αφαιρεί από τον Οργανισμό το δικαίωμα του αυτοδιοίκητου, κάτι που όπως υποστηρίζουν θα έχει μοιραίες συνέπειες στη θεραπεία των εξαρτημένων. The post ΚΕΘΕΑ: «Κραυγή» διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Υγείας appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Mon Oct 07, 2019 19:44
Αλληλοεπίρριψη ευθυνών μεταξύ Πολάκη – Κικίλια για το θάνατο της 52χρονης συζύγου του Ι. Μουρμούρα
Ενώ η πολιτική αντιπαράθεση άνευ ορίων πάνω στον τραγικό θάνατο μιας γυναίκας δεν ενδείκνυται σε τέτοιες περιστάσεις, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, φαίνεται ότι δεν κατάφερε να αντισταθεί και απάντησε στις βολές του υπουργού Υγείας, Βασίλη Κικίλια, με νέα μακροσκελέστατη ανάρτησή του στο facebook. The post Αλληλοεπίρριψη ευθυνών μεταξύ Πολάκη – Κικίλια για το θάνατο της 52χρονης συζύγου του Ι. Μουρμούρα appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Mon Oct 07, 2019 14:58
Αντιγριπικός εμβολιασμός 2019: Ποιοι θα πρέπει να εμβολιαστούν – Οδηγίες προφύλαξης από τη γρίπη
Σημαντικές πληροφορίες και οδηγίες για τον πληθυσμό, σχετικά με τον φετινό αντιγριπικό εμβολιασμό, εξέδωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Πατρών. The post Αντιγριπικός εμβολιασμός 2019: Ποιοι θα πρέπει να εμβολιαστούν – Οδηγίες προφύλαξης από τη γρίπη appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Mon Oct 07, 2019 13:12
Παρέμβαση Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας (ΙΣΑ) στον υπουργό Β. Κικίλια για τα ΤΕΠ
Παρέμβαση πραγματοποίησε στον Υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, ο Ιατρικός Σύλλογος της Αθήνας (ΙΣΑ) με σκοπό την επιτάχυνση των διαδικασιών πλήρωσης θέσεων ΤΕΠ στην 1η και 2η ΥΠΕ. The post Παρέμβαση Ιατρικού Συλλόγου Αθήνας (ΙΣΑ) στον υπουργό Β. Κικίλια για τα ΤΕΠ appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Mon Oct 07, 2019 12:56
ΠΟΕΔΗΝ: «Προκαλεί για να πάρει αποζημίωση ο Διοικητής του Ερυθρού Σταυρού Ε. Γεωργόπουλος»
Πειθαρχική δίωξη -που είχε ασκηθεί πριν από τις εκλογές- ενεργοποίησε χωρίς αφορμή κατά της προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων του "Ερυθρός Σταυρός", ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ευθύμης Γεωργόπουλος. Σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλη Γιαννάκο, ο Διοικητής θέλει να προκαλέσει για να απολυθεί και να εισπράξει την αποζημίωση. The post ΠΟΕΔΗΝ: «Προκαλεί για να πάρει αποζημίωση ο Διοικητής του Ερυθρού Σταυρού Ε. Γεωργόπουλος» appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Mon Oct 07, 2019 12:48
Σε τρεις επιστήμονες το φετινό Νόμπελ Ιατρικής – Δείτε για ποιο επίτευγμα το κέρδισαν
Στους William G. Kaelin Jr., Sir Peter J. Ratcliffe και Gregg L. Semenza απονεμήθηκε το φετινό βραβείο Νόμπελ Ιατρικής. The post Σε τρεις επιστήμονες το φετινό Νόμπελ Ιατρικής – Δείτε για ποιο επίτευγμα το κέρδισαν appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Mon Oct 07, 2019 12:38
Πυρ Κικίλια κατά Πολάκη για θάνατο της 52χρονης συζύγου του πρώην υφυπουργού
Πυρ εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας κατά του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, μετά από ανάρτηση του τελευταίου στα social media. Ο Παύλος Πολάκης κατηγόρησε το υπουργείο Υγείας γιατί δεν επιστράτευσε ελικόπτερο για τη σωτηρία της 52χρονης γυναίκας και ο Βασίλης Κικίλιας απάντησε ότι "περισσεύει το θράσος και λείπει η ντροπή!" The post Πυρ Κικίλια κατά Πολάκη για θάνατο της 52χρονης συζύγου του πρώην υφυπουργού appeared first on Iatropedia.
Iatropedia.gr
Mon Oct 07, 2019 11:35

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αρχειοθήκη ιστολογίου